BiZE

ULAŞIN

Tel     : 0366 212 06 03
Faks   : 0366 212 41 11
Cep   : 0549 212 06 03 (Orhan)

Hepkebirler Mah. İnönü Cad. Akveri Ap. No:2/1 Kat :4  Merkez / KASTAMONU

SİTE İÇİ

ARAMA

MESAJ

GÖNDERİN

© 2018 Tasarım Güven Medya

September 28, 2018

Sgk Bildirgesi ve Muhtasar Beyannamesinin birleştirilmesi seminerimizi Kastamonu Ticaret Odası Salonunda pilot bölge Kırşehir ve Çankırı Odaları başkanlarının sunumu ile gerçekleştirdik. Toplantımıza katılan Kırşehir SMMMO Başkanı Özgür Albayrak’a, Çankırı SMMMO Başkanı Hüseyin Yakar’a, Yozgat SMMMO Başkanı Ahmet Bulut’ a, Kırıkkale SMMMO Başkanı Ferman Aldemir’e, Sinop SMMMO Başkanı Ahmet Mahmut Buruk’a, Kastamonu Vergi Dairesi Müdürümüz Murat Saydam’a, SGK Müdür Yardımcımız Mustafa Yılmaz’a, Salon tahsisinden dolayı Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuz Fındıkoğlu’ na, meslek mensuplarımıza, stajyerlerimize ve ofis çalışanlarımıza teşekkür ederiz.

Share on Twitter

Son Paylaşımlar

November 10, 2019

Arşiv

Etiketlere Göre Ara

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Bizi Takip Edin
  • Facebook Basic Square